Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 80,-

Press-on nails

Over press-on nails

Press-on nails zijn gepersonaliseerde en op maatgemaakte plaknagels.  Dit is een ideale aanrader voor als je geen kunstnagels wil of kan dragen. De nagels worden met gellak, eventueel acryl, bijgewerkt om aan je wensen te voldoen. De lengtes van de nagels kunnen wel oplopen tot en met XXXL!

Meten

De meting van de nagels is het allerbelangrijkst! Door de breedte van de nagels te meten kan er bepaald worden welke maten zullen passen. Het meten wordt als volgt gedaan:

Meet met een meetlint de breedte van de nagel met behulp van de millimeterzijde, van zijwand tot de zijwand. Als je geen meetlint hebt, gebruik dan een tape markering van de zijwand tot de zijwand van de nagel. Meet dan de afstand tussen de twee markeringen van de tape met een liniaal. Zie afbeelding.

Door het niet voldoen aan de gevraagde informatie wat betreft de metingen wordt er geen bestelling aangenomen.

Methode 1

Methode 2

Methode 2

Inhoud & instructies

Bij de order zijn er instructies vermeld voor het plaatsen van de nagels:

1. Duw de nagelriemen met een bokkenpootje en maak het schoon. Knip de dode huid als het nodig is. Bij droge of pijnlijke nagelriemen wordt er geadviseerd om de handen in lauw water te weken voor ongeveer 10-15 minuten. Probeer de nagelriemen nogmaals met een bokkenpootje te duwen en eventueel de dode huid te knippen.

2. Ruw de natuurlijke nagel op met een (blok)vijl. Hierdoor zal de nagel beter hechten.

3. Maak de nagel vetvrij met behulp van een alcoholdoekje of was uw handen met zeep en droog het goed af.

4. Zet een druppel nagellijm op de press-on nagel en plak het op de natuurlijke nagel.

5. Herhaal dit op alle nagels. Succes!

Nagellijm
Nagellijm wordt voorzien van een sterke hechting. Wees voorzichtig met het aanbrengen ervan. Probeer het contact met de huid te vermijden. Nagellijm is weg te halen met aceton. De nagellijm droogt snel op, voornamelijk bij een warme temperatuur. Bewaar de lijm op een koele plek, bijvoorbeeld in de koelkast.

Nagels
Let op het zijn geen kunstnagels van acryl of gel. Wees voorzichtig met de handelingen die je verricht. Vermijd het gebruik van aceton als je de press-ons draagt. De lengte kan met een vijl bijgewerkt worden. Het knippen zorgt voor barsten in de nagels. De nagels kunnen 2 of 3 weken blijven zitten, het hangt af van uw handelingen en de plaatsing van de nagels. De press-ons kunnen hergebruikt worden.

Verwijderen press-ons

De press-ons zijn op de volgende twee manieren te verwijderen:


1. Doop de vingertoppen in lauw water met olie en wacht tot ze los raken. Dit is een lang proces, maar de press-ons zijn in staat om hergebruikt te worden of;


2. Doop de nagels in pure aceton tot de nagels eraf smelten. De press-ons zijn niet in staan om hergebruikt te kunnen worden.

Vanaf 1 mei is het weer mogelijk om
press-on nails te bestellen!
Excuses voor het ongemak.