Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 80,-

Over Satt

Sinds 15 mei 2010 is Satt professioneel werkzaam als allround nagelstyliste. Op de leeftijd van 15 jaar was Satt bezig met het creëren van kunst op natuurlijke nagels. De opleiding Allroundnagelstyliste heeft Satt de mogelijkheden gegeven om een beroep te kunnen uitoefenen op het gebied van acrylnagels en gelnagels. Langzamerhand heeft zij zich ontwikkeld en heeft zij zich kunnen onderscheiden op het gebied van kunstnagels, met name acrylnagels, kunst, snelheid en naamsbekendheid in Amsterdam.

Satt voert haar werk met passie uit en is gelukkig als zij haar klanten tevreden kan stellen met kunstnagels. Satt is altijd op de hoogte van de nieuwste trends in de nagelwereld. Zij waardeert het als haar klanten genieten van hun nagels en het dragen als een sieraad. Zij werkt met genoeg tijd, zodat er genoeg aandacht wordt besteed aan het werk.

Naast het plaatsen van nagels is Satt een afgestudeerde Bedrijfseconoom. De opgedane kennis voert zij achter de schermen uit. Satt is gegroeid als ondernemer en bouwt elke dag nieuwe ervaring op. Met passie voert ze haar werk uit en wordt er naar groei gestreefd.   

Enkele resultaten van Satt's acryl services

Creativiteit en zorgvuldigheid is de norm

Satt's press-ons

Creativiteit en zorgvuldigheid is de norm

Wil je nog meer van mijn portfolio zien? Bekijk dan mijn instagram @nailsbysatt​

Heb je nog vragen? Let me know!

Vanaf 1 mei is het weer mogelijk om
press-on nails te bestellen!
Excuses voor het ongemak.