Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 80,-

Alle huisregels

Satt bespreekt met de gast wat de wensen zijn. Dit kan tijd kosten en kan leiden tot veranderingen in bepaalde keuzes qua design. De ingeplande tijd is hierbij van belang. Probeer daarom van te voren te bedenken wat u wilt. Heeft u de ruimte tevreden verlaten en bent u na een paar dagen niet meer tevreden of heeft u twijfels? Dan is Satt daar niet verantwoordelijk voor. Als u de set wilt wijzigen zal er een nieuwe afspraak moeten worden ingepland.

Voordat je boekt
LET OP: Geef aan of er een set verwijdert moet worden.

Tijdens de behandeling
Tijdens de behandeling wordt er niet gegeten,  wegens geen goede hechting van de kunstnagels en hygiëne. Als er toch gegeten wordt vervalt de garantie per direct. Graag voorzichtig zijn met uw nagels als er tijdens de behandeling uw nagels laat lakken.

Aanbetalingen/ last minute annuleringen
Satt respecteert uw tijd, dus respecteer de hare. Bij het te laat komen van 15 minuten kan er geen dienst verleend worden, vanwege de agenda. Neem contact op met Satt als er een probleem is met de tijd. Annuleringen/nieuwe afspraken moeten 48 uur van te voren worden gemaakt. Een herinnering van de afspraak wordt via de mail en sms verzonden. Satt is niet verantwoordelijk als u een verkeerde afspraak maakt.


LAST MINUTE ANNULERINGEN ZIJN VERGOEDING VAN 50% VAN UW SERVICE. Het maken van een afspraak na een no-show is niet mogelijk, indien de vergoeding is voldaan.


De aanbetaling wordt niet teruggeboekt bij het niet komen opdagen bij de gereserveerde tijd. De aanbetaling wordt van de vergoeding van de no-show afgetrokken, als daar sprake van blijkt te zijn.

Geen extra gasten
Voor minimaal contact tussen mens en mens wordt er gevraagd om geen extra gasten en kinderen mee te nemen. Gelieve dit verzoek accepteren, voor een betere kwaliteit van hygiëne en hygiënische voorzorgsmaatregelen. Daarnaast is volledige concentratie van belang.

Procedure voor uw afspraak
Als u 10 minuten te laat bent wordt de dienst geminimaliseerd op basis van de geboekte tijd. Als u 15 minuten later bent dan uw afspraak, wordt uw afspraak automatisch geannuleerd.

Garantie
U krijgt een garantie van vijf dagen. Is er iets niet naar wens is, geef het direct na de behandeling of binnen vijf dagen aan. Dezelfde week of de week erop zal er geprobeerd worden om uw nagels te repareren. Gebruik de nagels niet als gereedschap!

Online boeken
Als u geïnteresseerd bent kun u Satt haar online boekingssysteem gebruiken voor het maken van een afspraak. Uw begrip is van belang voor een goede samenwerking!

Heb je nog vragen? Let me know!

Vanaf 1 mei is het weer mogelijk om
press-on nails te bestellen!
Excuses voor het ongemak.